If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ето на тази снимка съм оградил кои са топли ( червено) и кои студени (сини) маркучи а перката установих че работи и на двете степени .а с пласмасовият капак съм
Колега на колко градуса се включват перките и този маркуч който влиза в разширителния съд до капачката не трябва да е студен, през него постоянно трябва да циркулира антифриз от там се обезвъздушава системата, провери да не е запушен(има вероятност) ако не е тогава отиваш към водна помпа.
Колега на колко градуса се включват перките и този маркуч който влиза в разширителния съд до капачката не трябва да е студен, през него постоянно трябва да циркулира антифриз от там се обезвъздушава системата, провери да не е запушен(има вероятност) ако не е тогава отиваш към водна помпа.
ами утре ще го проверя колега и мисля да свалям и помпата . помпата на ангренажа ли е закачена или на пистовия ремък ?
алфата е оправена вече бяга по бг пътица сменени термостат водна помпа и то без лапички мога да кача и снимки на старата и новата помпа и да се види къде се трошят помпите
Comment