Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 146 1,4ТС прегрява

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Hineca Покажи съобщение
    ето на тази снимка съм оградил кои са топли ( червено) и кои студени (сини) маркучи а перката установих че работи и на двете степени .а с пласмасовият капак съм
    Колега на колко градуса се включват перките и този маркуч който влиза в разширителния съд до капачката не трябва да е студен, през него постоянно трябва да циркулира антифриз от там се обезвъздушава системата, провери да не е запушен(има вероятност) ако не е тогава отиваш към водна помпа.

Comment

Първоначално публикувано от гадмръсна Покажи съобщение
      Колега на колко градуса се включват перките и този маркуч който влиза в разширителния съд до капачката не трябва да е студен, през него постоянно трябва да циркулира антифриз от там се обезвъздушава системата, провери да не е запушен(има вероятност) ако не е тогава отиваш към водна помпа.
      ами утре ще го проверя колега и мисля да свалям и помпата . помпата на ангренажа ли е закачена или на пистовия ремък ?
      146 1.4 tsparck `98 103

Comment

ами утре ще го проверя колега и мисля да свалям и помпата . помпата на ангренажа ли е закачена или на пистовия ремък ?
        На ангренажа се намира
        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

На ангренажа е. Та имай предвид, че ще се наложи да я зацепваш после.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

алфата е оправена вече бяга по бг пътица сменени термостат водна помпа и то без лапички мога да кача и снимки на старата и новата помпа и да се види къде се трошят помпите
            146 1.4 tsparck `98 103

Comment

Working...
            X